Vad är transaktionsavgift?

Transaktionsavgift är den avgift vi tar om föreningen väljer att använda våra betallösningar för fakturor. Man är inte tvungen till att använda våra betallösningar, det går lika bra att skapa en faktura och maila det eller ladda ner det och skriva ut och skicka med vanlig post. Fördelen med att använda våra betallösningar är att man kan då sätta A-Förening i automatiskt läge (tillägg som säljs separat)  som gör att den sköter medlemmar och ser när en medlems medlemskap håller på att gå ut och skickar då en faktura innan detta sker, när medlemmen betalar så återgår dess status till AKTIV, om medlemmen väljer att inte betala så skickar systemet påminnelser och till slut sätter medlemmen i ICKE AKTIV status. Då kan den ansvarige i föreningen se vem som inte har betalat och är inte medlem längre och kan agera utefter det.