När man ska försöka söka medlemmar längst upp på sidan (bredvid notiserna, logga ut etc) så kommer man bara till medlemsregistret när man söker. Hade också gärna haft att när man skall söka på en medlem inne i registret att det räckt att trycka på enter, och inte behöva gå bort till "filter"

Status:: Ärende under behandling, beräknas vara klar 4e April

Åtgärdat den 6e april