När man har skapat en "Ny roll" under inställningar så kan jag inte hitta någonstans att sedan applicera denna roll på en medlem ? eller vem som skall ha denna tillgång.

Länk till funktionen: https://www.portal.a-forening.se/?ng=settings/roles/

Status: Ärende under behandling, beräknas vara åtgärdat 4e April. 6e april ärende fortfarande under behandling.