Om man skapar en "Ny Faktura", och lägger till en rad för produkt. Det finns ingen knapp att kunna ta bort raden om man ångrar sig.

Status: En tom rad går ej att ta bort då inget syns i den faktiska fakturan ändå. Men om man skriver något i raden så kommer det upp en röd knapp där det står RADERA, genom att klicka på den så kan man radera raden. Men bara om man har skrivit något i raden.