Vi vill ha hemsida till föreningen, hur gör vi?

Fråga:  Vi vill ha en hemsida till föreningen, vad måste vi göra och vad kostar det?

Svar: För att kunna ha en hemsida till föreningen så måste ni ha ett domännamn. Vid registrering av er konto blir ni tillfrågade om ni har ett befintligt domännamn och vill använda detta eller om ni vill ha ett gratis domän från A-Förening. Väljer ni gratis domän blir adressen till er hemsida www.DOMÄNET-NI-VÄLJER.a-forening.se

Ni betalar inget till A-Förening för webbhotellet som har alla välkända appar för att bygga en hemsida, så som WordPress och Drupal, dessa installeras med ett klick. Där är också en sidbyggare som man enkelt kan bygga sin egen hemsida med genom att först välja en mall, där är ca 200 mallar att välja ifrån.