Support

Är du i behov av att komma i kontakt med oss, få svar på frågor eller guider så är det här rätt plats för dig att besöka. Här finner du all information du behöver om våra tjänster.

Kunskapsbank/FAQ

kom_igangHär finner du frågor och svar rörande våra tjänster – allt ifrån medlemsproblem till vanlig felsökning i tjänsten. Det finns också mycket information för dig som vill lära dig mer om hur man använder grupper.


Supportärenden

oversiktVår Supportavdelning är redo att besvara alla frågor, om du har stött på problem eller vill bara fråga hur du bör göra. Skapa ett Supportärende, vi svarar vanligtvis inom 24 timmat.


Driftinfo

cloudPå vår driftsida publicerar vi all information om eventuella driftsarbeten eller tillfälliga störningar. Du hittar både nuvarande störningar, planarbeten samt kan enkelt kolla historik bakåt i tiden för att se tidigare arbeten och störningar. Prenumerera gärna via RSS!


Kontakta oss

epostHittar du inte det du söker i våra guider eller i vår kunskapsbank och föredrar att ringa framför att skicka in ett ärende till oss så har vår support generösa öppetider. Klicka här för att se våra öppetider och telefonnummer samt andra kontaktvägar.